Uw merk op het internet is wat ons betreft meer dan alleen een mooie website. Heldere en eenvoudig webdesign met de juiste functionaliteit. Of u nu standaard webpagina's wilt of een complexe webapplicatie. Voor ons is elk project een samenwerking zodat uw website goed aansluit op uw wensen en bedrijfsdoelstellingen.

Ontwerp.

Ook in het ontwerpen van websites gaat het om uw identiteit. Wij bieden u een totaal pakket zonder zorgen over de technische zaken. Intergratie van uw boodschap van visitiekaartje tot uw aanwezigheid op het internet.

Content Beheer.

Alle websites zijn altijd uitgevoerd met het 100% Sanne Content Management systeem zodat u altijd zelf controle heeft over de informatie op uw website. Wij geloven niet in strippenkaarten of alle wijzigingen voor u doen. U bent zelf de eigenaar van uw informatie! Natuurlijk kunnen wij u helpen met het bijwerken van uw website maar wij geloven in het feit dat u de vrijheid moet hebben om zelf wanneer het u uitkomt wijzigingen door te voeren.

Beschikbare modules zijn:

Paginabeheer (onbeperkte pagina's)
Nieuws Items
1 of meer talen
Contact formulier
Gebruikersbeheer
Zoekfunctie
Statistieken
Google Analitic plugins
Locaties (incl GoogleMaps)
Portfolio
Product overzicht
online webshop
FAQ - Veelgestelde vragen
etc.

Meertalig geen probleem.

Het content beheer en alle websites gecreeerd door 100% Sanne zijn voorbereid voor meertalige websites. Dit stelt u in staat om uw identiteit ook over de grens te brengen.  

Techniek.

U zult zich nooit zorgen hoeven te maken over de techniek. Wij doen hier alles voor u van domein registratie tot hosting. Onze websites zijn gebouwd in PHP en worden getest op de meest voorkomende webbrowsers (Internet Explorer 6 / 7 / 8, Chrome, Firefox) zodat uw boodschap altijd optimaal overkomt.